SHRUNK
JUNI 2009
Dit project begon met het bedenken van Point Of Sale materiaal (P.O.S.). Uiteindelijk ontwikkelde het idee zich door tot een advertentie en als kers op de taart een sfeervol 8mm filmpje. Dit terwijl we vanuit ons oorspronkelijke vak van reclamemakers meestal andersom te werk gaan. Eerst film, dan print en tenslotte P.O.S.

Samen met Ruud Baan hebben we een zestal modefoto’s gefotografeerd die we daarna bewerkt hebben. Krasjes, zweempjes, vlekken en illustraties. De film is een combinatie van 8mm materiaal dat we tijdens de shoot hebben gefilmd en oud verzameld materiaal van vakantiefilms uit 1953.
Keyvisuals
De inspiratie voor de kledingcollectie ‘Scocth & Soda Shrunk’ komt van het cultuurverschijnsel ‘Bohemian Circus’. Denk aan een bont circus exentrique, wapperende gerafelde doeken, vintage en schilder Jean-Michel Basquiat (Verguisd en geliefd in de kunstwereld en op zeer jonge leeftijd door een overdosis aan zijn einde gekomen). Maar dan voor kinderen! Ondernemende stoere jongens die een nomadenbestaan leiden en nergens bang voor zijn.  
Point of sale materiaal
Samen met Johan Riensema Drukwerktotaal ontwikkelden (knippen, plakken, nieten, scheuren...) we vanuit de key-visuals een groot aantal unieke exemplaren.  
ADVERTENTIE
Advertentie geplaatst in Kid’s Wear.
SITE
Naast het moodfilm voor op de site maakten we ook het ontwerp. De technische realisatie werd verzorgd door Marvin Binderhagel van GC Productions.