Je blijft – Anna Drijver
DECEMBER 2010
Deze cover is ontstaan vanuit het gegeven dat hoofdpersoon Dora moeite heeft met het terughalen van emotioneel beladen herinneringen. De beelden die je fantasie tijdens het lezen vormen schreeuwen erom om daadwerkelijk verbeeld te worden. Dus dat hebben we gedaan. Om je eigen fantasie niet te verpesten tijdens het lezen hebben we ervoor gekozen om de VANABBETOTVESSEM fantasie te gebruiken. Zo kan je tijdens het lezen gewoon je eigen fantasie gebruiken.

Om eerlijk te zijn... het is niet toevallig dat we deze cover gemaakt hebben. Wij kenden Anna al. Zij is al jarenlang onze vriend. We maakten deze cover in opdracht van Lebowski.
boekomslag
Het boekomslag is opgebouwd uit polaroids. De polaroids staan voor het vasthouden van herinneringen. Sommige foto’s haalden we uit ons rijke archief maar de meeste foto’s hebben we geënsceneerd, gefotografeerd en bewerkt. Als je goed zoekt vind je zelfs ergens de blote billen van Michiel. Dit is geen grap!  

Het binnenwerk
Oktober 2011
Het is in boekenland gebruikelijk dat je een succesvol boek ongeveer een jaar na eerste publicatie opnieuw voor een lagere prijs uitbrengt. Om ervoor te zorgen dat mensen niet denken dat het boek niet verkoopt en dus in de uitverkoop belandt is het ontwerp van een nieuwe omslag essentieel. De Midprice is goedkoper, gedrukt op een stuk minder mooi papier maar dat betekent niet dat wij geen mooie plaatjes mogen maken. Bestel 'm nu!
 
ONTWERP VOORSTELLEN
Welkom op het kerkhof van onze gesneuvelde boekvoorstellen. Bekijk gerust de voorstellen die niet gebruikt zijn voor het eerste omslag.
Uiteindelijk is er toch nog één opgegraven voor de Midprice.